tvangsauktioner.dk


Lån til tvangsauktion


Når man overvejer køb af fast ejendom på tvangsauktion, så er det vigtigt at rådføre sig med en advokat og besigtige ejendommen med en fagmand. Derudover er det også meget vigtigt, at have sat sig ind i den økonomiske del - hvor meget kan du låne til at byde for og hvilke udgifter kommer der udover dit bud. Det kan du læse meget mere om, i vores guide til køb på tvangsauktion: http://www.tvangsauktioner.dk/koebere

Finansieringen af købet skal naturligvis også være på plads inden auktionen. Her anbefaler vi, at man henvender sig til banken eller kreditforening.

Erfaringsmæssigt har det vist sig, at det i nogle tilfælde kan være en lidt større udfordring at skaffe finansiering hos banken eller kreditforeningen, når det drejer sig køb af fast ejendom på tvangsauktion, da prisen for ejendommen ofte ligger på under en million kroner.

Hvis banken og kreditforeningen siger nej, kan vores samarbejdspartner UdenomBanken være et alternativ. Nedenfor kan du læse mere om lånetypen og beregne dit lån.

UdenomBanken
INDHENT GRATIS TILBUD
Kontaktinfo


Til toppen